sâmbătă, 6 februarie 2010

ei

i'am vazut fara sa vreau.erau impreuna.zambeau.era fericita.asa cum fusesem si eu candva langa el.acum e randul ei.singura diferenta: pe ea o iubeste.


nu.n'am plans.nu plang si nici nu voi plange.doar imi pare rau.atat.aceea a fost ultima noapte.a fost incredibil.iti multumesc pentru ea.ai grija de tine si de ea.

6 comentarii:

  1. bucura'te de ceea ce esti privind inainte. life goes on. si'o sa fie bine, trebuie sa fie.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te jignesc,dar esti ciudata..
    exista un sens bun in toate cuvintele.
    ciudatsica.:D

    poate trebuie sa plangi,nu sa te abtii. cat despre ea,da-o-n colo. baietii sunt fustangii. niciodata nu avem de unde sa stim pe cine iubesc cu adevarat.

    am observat ca cei care umbla cu multe vor de fapt sa punea gandul lumii in dubiu. sa le fie mai greu celorlalti sa-si dea seama pe cine de fapt iubeste cu adeavarat.:D. poate pe tine. poate pe ea.poate pe alta. (iluziiiiiii)

    daca-l iubesti,gandeste-te doar la tine. si iubeste-l.fa tu regulile,da-o la o parte pe "ea",ia-l pe el,urmareste-ti interesele tale.doar ale tale.>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. @killer-in primu rand,nu ma jignesti.stai linistita.stiu cum sunt.stiu ca pt unii par ciudata din aceasta cauza.poate n'am luptat destul pt el.de ce?poate ca am vazut ca daca as face'o as lupta in zadar.se vede ca tine la ea.se vede din modul in care o priveste,mangaie etc.gesturi mici dar care conteaza si chiar prea mult.nu e dispus sa renunte la ea.si eu nu mai am de gand sa fiu a doua.am fost o perioada.ajunge.

    voi gasi pe cineva singur.dispus sa fie doar cu mine.care sa nu se imparta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca esti impacata cu gandul asta. Asa si trebuie. Mergi inainte si sunt sigura ca vei gasi omul pe care ti-l doresti :* Multa bafta! :* >:D<

    RăspundețiȘtergere