marți, 7 iunie 2011

anotimpul sentimentelor

observ ca e "anotimpul scrisorilor".tot primesc scrisori,mail'uri.le primesc de la persoane cu care nu mai am nici o legatura sau cu care n'am vorbit niciodata.

"nu ne cunoasteam.nu ne'am vazut niciodata dar totusi stim destule una despre cealalta.avem un numitor comun.A.da,sunt eu,fosta lui iubita.nu'ti scriu pentru a'ti reprosa ceva.nu voi putea face niciodata asta.

il cunosc de patru ani.dupa doi ani de prietenie am inceput o relatie.datorita sentimentelor,dupa parerea mea.din greseala,dupa parerea lui.in primele trei luni ale relatiei era atent,dragastos.in luna aprilie,te cunoaste pe tine.toata povestea mea incepea sa se clatine.era din ce'n ce mai distant.incepuse sa se indragosteasca de tine.simteam asta.

l'am iubit.inca il iubesc.ai luptat pentru el.stiu ca'ti era greu.te gandeai ca eu sunt tot timpul langa el.da,te gandeai bine.dar vezi tu?eu eram langa el doar fizic.pentru ca din punct de vedere psihic el era langa tine.zi si noapte.in fiecare moment.

stiam ca atunci cand nu raspunde la telefon e cu tine.plangeam.ma gandeam la ce am gresit.simteam cum ma arde tot corpul.ca n'am cum sa lupt.ca nu'l voi castiga.probabil asta a fost greseala mea.uneori incercam sa te intrec.sa fiu mai buna ca tine.sa te depasesc in tot.era absurd.acum realizez.nu aveam ce face.doar iti multumeam,pe ascuns,pentru simplul fapt ca de fiecare data se intorcea fericit.nu'i reprosam nimic.nu eram pregatita sa'l pierd.

timpul a trecut.ne'am distantat si mai mult.simteam pe zi ce trece ca'l pierd.

stiam ca mai e cineva in viata lui dar nu vroiam sa admit.am trecut peste aceasta negare si am inceput sa caut indicii.nu a trebuit sa caut mult.nu incerca sa se ascunda.ii era indiferent daca continuam sau nu.vroia sa fie cu tine.intr'o perioada ajunsesem sa cred ca eu sunt "cealalta" din viata lui.

am discutat cu el in seara despartirii.despre tine.a zambit cand a inceput sa vorbeasca de tine.ochii ii straluceau.era fericit.stii ce mi'a zis?ca esti frumoasa.ca ai acel ceva.ca'i plac ochii tai.ca'i place cum zambesti.ca'i place ca te consideri imperfecta,in timp ce in ochii lui esti perfecta.

esti o femeie puternica.stiu ca el vroia de mult timp sa ne despartim.tu erai cea care il indemna sa mearga mai departe.sa nu ma paraseasca.sa mai incerce.esti matura.inteligenta.amuzanta.perfecta.cum sa nu te iubeasca in aceste conditii?

i'ai oferit tot.dragoste.atentie.spatiu.sansa mea s'a dus.

nu te urasc.stiu cum e sa iubesti.n'ai facut nici un rau.doar ai iubit.atata tot.

l'am vazut acum cateva zile.nu mai era la fel.am vorbit cu el si mi'a spus ca te'a pierdut.ca ai plecat de langa el.de ce m'am hotarat sa'ti scriu?pentru ca inca il iubesc si stiu ca sufera enorm ca nu te mai are.tot ce vreau e sa'i mai dai o sansa.

te rog.te iubeste."

4 comentarii:

  1. Wooooow....Ce rasturnare de situatie....Un singur lucru: fa ce-ti spune inima, dar ai grija la consecinte >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai in cazul asta,ma bucur pentru tine :D Traieste fiecare moment la intensitate maxima cu omul de aici :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Wtf?! În dragostea mea l-aş fi pisat mărunt-mărunţel, nu aş fi trimis scrisori de "acordă-i a doua şansă". Şi-mi vine să exprim ca un bărbat... femeile astea!

    RăspundețiȘtergere
  4. @despre el- fiecare femeie reactioneaza diferit :P

    RăspundețiȘtergere