sâmbătă, 13 august 2011

un dosar.

pasii m'au purtat spre tine cu mult timp in urma.inima inca isi doreste sa te vada dar proasta nu intelege ca nu e voie.ca apartii trecutului.am atasat povestea noastra unui dosar.l'am pus pe un raft si te'am inchis intr'un dulap.mai deschid dulapul din cand'n cand.rasfoiesc dosarul si te revad.imi iau "portia" de fericire si te inchid la loc.daca as arunca cheia dulapului ce s'ar intampla?mai exact ce s'ar intampla cu mine?mi'ar fi dor sa rasfoiesc povestea noastra?

praful incepe sa se depuna pe el.dar nu vreau sa'l sterg.vreau sa vad cat va "rezista".vreau sa indure exact cum am indurat eu.oare va rezista cat am rezistat eu?va plange la fel cat plans eu?

iubea sa ma vada plangand.iubea tot ce tinea de mine.s'au dus toate.in spate raman doar trairile.momentele noastre.

te'am iubit.refuz sa cred ca mai am sentimente pentru tine.ne'am "uitat" numerele de telefon.e mai bine.bucurestiul pare sec cand il vizitez.eram obisnuita sa'l vad tinandu'te de mana.


4 comentarii:

  1. Si la mine s-a terminat povestea zilele astea......Da, povestea aia care mi-a mancat ficatii aproape doi ani....Am aflat multe chestii si nu, nu merita nimic :) Probabil ca vom lua povestea de la capat, doar atunci cand viata ne va aduce iar impreuna, fata in fata, intr-o zi. Pana atunci, eu merg inainte. O sa fii bine si tu; a fost un lucru important pentru tine, dar vom fi bine, in final! Ai grija de tine >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu daca cineva te poate intelege, daca iti poate ghici din ceea ce simti, dar ma pot simti capabila sa-ti spun sa fii tare! eu nu stiu ce mai iubesc, daca intradevar iubesc, daca iar ma joc sau se joaca el cu mine, la care sa ma rezum si de ce nu pun punct cu toti, in fond nu ma simt bine langa niciunul.. important e sa vezi partea plina a paharului, iubeste0te de azi incolo doar pe tine, te ajuta,mult, al naibii de mult. Mereu spun ca e ceva bun pentru mine, pun deoparte, cred ca si tu ai la fel! Take care !

    RăspundețiȘtergere