luni, 7 noiembrie 2011

tu!

in ultimele luni n'am mai scris foarte mult pe acest blog.din pacate.probabil din cauza muncii sau pur si simplu ca n'aveam chef.am simtit ca poate nu e cazul sa'mi "afisez" sentimentele.povestea noastra a reinascut.ne'am intors unul la altul dupa o poveste de 2 ani si o despartire de 5 luni.



nimeni n'a inteles povestea si iubirea noastra.am avut rabdare si te'am cunoscut.putin cate putin.nu'mi permiteai foarte multe.toata lumea imi spune ca nu esti potrivit pentru mine.nu'mi pasa.ma faci fericita asa cum esti.lumea nu intelege povestea noastra,trairile,sentimentele,privirile.le inteleg eu si e de ajuns.

de'a lungul anilor am trecut prin diverse povesti,sentimente,paturi.din dragoste sau pura pasiune.pe parcurs am invatat ca atunci cand treci prin patul cuiva trebuie sa stii la sfarsit ca ai insemnat ceva in viata acelui barbat.ca desi ai fost o aventura,n'ai trecut degeaba.

acum trec doar prin patul lui.si e perfect.doar mainile lui ma ating.doar el ma saruta.sunt doar a lui.

sunt fericita.in sfarsit.

2 comentarii:

  1. Se pare ca si eu am cam lipsit de pe aici ceva vreme :D Sincer, ma bucur pentru tine! Dupa atata "nebunie" era vremea sa ai si un pic de liniste :D

    RăspundețiȘtergere
  2. aha...am acum am inteles de ce ai lasat-o mai moale cu blogul :P

    RăspundețiȘtergere