marți, 23 aprilie 2013

sarut !

asteptam sa iasa din camera pentru a plange linistita.nu vroiam sa ma vada cu lacrimi pe obraz.stie ca sunt dura si ca asemenea sentimente nu ma incearca.

te'ai gandit vreodata ca acel sarut poate fi ultimul?eu...nu.te'ai gandit vreodata ca e posibil sa nu mai tii minte acel sarut?de ce? pentru ca niciodata nu te gandesti ca atunci se va intampla.

- mai tii minte ultimul nostru sarut?

- bineinteles ! tu?

- nu ! ma doare asta !

- de ce nu ti'l amintesti?

- pentru ca niciodata nu m'am gandit ca se va termina asa brusc.

- a fost intr-o joi.era dimineata.ora 7,mai exact.tu erai in pat.alarma telefonului meu te trezise din somnul dulce.eu ma pregateam sa plec la munca.erai inca suparata pe mine ca seara fusesem obosit si n'am facut dragoste.ai plecat din bratele mele,in timp ce dormeam si ti'ai aprins o tigara.paharul de vin rosu era pe masa.asa suparata fiind,te'ai ridicat din pat in zorii zilei pentru a ma conduce pe mine la usa.erai frumoasa.te'am luat in brate si te'am sarutat de mai multe ori.am plecat si tu ai ramas in pragul usii,uitandu'te dupa mine.acela a fost ultimul nostru sarut.

3 comentarii:

  1. >:D< sper ca ti-ai revenit intre timp :*

    RăspundețiȘtergere
  2. as vrea sa-l pot intreba si eu lucrul asta...dar sunt sigura ca nu si-ar aduce aminte. De ce doare atat de tare sa nu stii care a fost ultimul sarut?

    RăspundețiȘtergere
  3. poate isi va aduce aminte..te poate surprinde raspunsul lui...asa cum m'a surprins si pe mine....te doare,e firesc...te doare pt ca ti;ai dori sa mai existe inca unul..si sa'l tii minte ...si sa'l pastrezi viu in gand...te doare pt ca a fost oferit de omul pe care'l iubesti..si te oftici ca tocmai pe acela nu'l mai tii minte..

    RăspundețiȘtergere