sâmbătă, 17 octombrie 2009

miss you

nu esti langa mine.mi'e dor de tine.inchiriez camera noastra de la acel hotel.stau si fumez.de ce am facut asta?acolo te simt cel mai aproape de mine.sunt jalnica,nu?stiu.dar e prea greu.acolo sunt toate amintirile.acolo am fost a ta de nenumarate ori.m'am pierdut in bratele tale.de fiecare data ma intreb ce ai.ce ai tu de m'am oprit la tine?de iti iubesc buzele,ochii,bratele?iti simt lipsa din ce'n ce mai mult."o sa vin".cat ma voi mai lovi de acest raspuns?

4 comentarii:

  1. si imie imi este un dor groaznic de el.....chiar daca acum ma face sa sufar....un pic.....din pacate, eu va trebui sa renunt la drumul meu spre el.....finantele astea....mi s-au spulberat toate visele....pentru a doua oara......in orice caz, multumesc din suflet pentru sfatul tau :* drum bun si multa bafta iti doresc :* sa iasa totul asa cum vrei tu:)

    RăspundețiȘtergere
  2. atata timp cat iubesti si nu ai uitat acea persoana....si fiind marea dragoste,eu cred ca va ramane mereu speciala si nu o vei uita.iar de cate ori vei trece prin fata acelui hotel iti vei aminti k acolo ai fost tu si te-ai lasat purtata de puterea dragostei.un sentiment frumos zic eu,poate trist de prea multe ori dar minunat atunci cand il traiesti....traieste clipa pentru ca numai o viatza avem si imi place sa cred ca vom face tot posibilu sa ne implinim toate dorintele,nebuniile si binentels dezamagirile de rigoare. capu sus....mult a fost, putin mai este....te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. @silvia-ms.sa speram ca va fi bine :*

    @madalina-e clar.niciodata n'l voi uita.adica a facut parte din viata mea.e imposibil.asa e,o viata am si fac tot posibilul sa'mi implinesc dorintele.el stie asta :D :*

    RăspundețiȘtergere
  4. suna-l da-i semne usoare..puerile.. fa-l sa inteleaga ca nu e nimic rau in a comunica cu el..daca stie ca e special..ar trebui sa accepte lucrul asta ca atare..ar trebui sa accepte faptul ca tu nu l-ai uitat si ca din cand in cand iti mai fuge mintea la el.. si d-aia ii dai semne. poate nu trebuie sa stie ca il iubesti si nu poti fara el deloc..
    eu zic sa ii dau semne.tu..daca el e prea mandru..:* te-am pupat.

    RăspundețiȘtergere