vineri, 15 ianuarie 2010

intalnire

am pasit incet spre tine.aveam impresia ca,cu cat ma apropii de tine cu atat tu te vei indeparta.dar n'a fost asa.ai ramas acolo,sprijint de masina si asteptandu'ma.ma priveai insistent.urmareai fiecare miscare a corpului meu.te uitai la picioarele mele pe care stiam cum sa le pun in valoare si care te'au innebunit din prima clipa.fumai.obiceiul tau.iti iau tigara si incep sa fumez.nu zici nimic.ma cuprinzi de talie.ma sprijini de masina si ma saruti.e chiar mai bine decat inainte.te simt al meu.aproape de mine.exact cum te simteam la inceput.plecam la acea cafenea.acolo unde iti placea tie.imi placea cum ma mangaiai pe sub masa sau modul in care ma priveai.erai altfel.in sensul bun.

tarziu in noapte m'am pierdut in bratele tale.am fost a ta.iar.in aceiasi camera de hotel.retraind povestea noastra.m'am prelins,incet,pe buzele tale si am patruns inauntrul tau.acolo vreau sa raman.stateai in pat.fumai.eu,la fereastra.

-te iubesc.
-e prea devreme pentru un asemenea cuvant.
-traim de atatea luni aceasta poveste.ti se pare putin?
-nu.dar nu vreau sa cred ca iar va fi bine.si tocmai cand va fi bine tu sa pleci,iar.
-va fi altfel de data asta.
-probabil.nu ma condamna pentru ca nu sunt sigura.
-nu.

liniste.ma gandeam la ce imi spusese.dar era o diferenta.ma gandeam la toate astea in timp ce stateam in bratele lui.am adormit.ii simteam respiratia."te iubesc inca,fraiere". soarele patrundea incet in camera noastra cand l'am vazut.era langa mine.dormea ca un copil."e al meu".

-buna dimineata,somnorici
-neata,guritza.

4 comentarii:

  1. Si ai simtit ca va fi mai bine de data asta, stand in bratele lui? Esti mai sigura decat inainte?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. deci acum lucrurile au revenit la normal:D ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Uneori sa te intorci la o fericire apusa e singura solutie sa mai ai un strop de culoare in viata. E ca o melodie uitata de timp, regasita de tine... Trec printr'o situatie asemanatoare si stiu cum e sa iti doresti din nou ceva pierdut... Incercam sa facem ce e mai bine si in astfel de cazuri cel mai bine e sa ne urmam fericirea...
    :*
    __________________________

    RăspundețiȘtergere
  4. @silvia-da.chiar cred ca de data asta va fi mult mai bine.sunt lucruri care pur si simplu se simt,se inteleg din priviri fara explicatii.

    @h.story-da,adica au revenit la normal cu cel pe care il iubesc si care nu e de aici.

    @axe-ai dreptate :*

    RăspundețiȘtergere