miercuri, 14 aprilie 2010

oras aglomerat

o camasa alba.o pereche de bikini turcoaz.pe trupul ei.erau singurele lucruri care ii acopereau goliciunea.o priveste.ii cunoaste fiecare milimetru de piele.a fost a lui de nenumarate ori.i'a iubit corpul.l'a admirat asa cum nu o mai facuse vreodata.desi tocmai a fost a lui inca o doreste.

"te vreau.ma innebunesti."
"stiu.nu'mi zici nimic nou."

l'a privit.i'a zambit.l'a sarutat.a fost a lui.din nou.il iubeste.

razele soarelui isi fac aparitia in camera lor.doarme langa ea.simte cum se foieste in pat.isi fixeaza privirea asupra chipului lui.il adora.ca de fiecare data orele petrecute langa el par a fi secunde.si'ar dori sa ramana langa el.pentru totdeauna.nu se poate.e greu dar el nu trebuie sa vada asta.isi jura ca nu va plange.ca va mai fi a lui inca o data si va pleca.insotita de tot.se va intoarce in apartamentul ei de la malul marii si el va ramane acolo,in acel oras aglomerat.

o priveste.ii cuprinde capul intre maini si o saruta.se emotioneaza.nu e prima oara.ii zambeste.i se pare dulce cand o vede asa.

"esti a mea."
"sunt."

fumeaza.il saruta.pleaca.se intoarce la viata ei.

4 comentarii:

  1. mereu raman fara cuvinte dupa ce citesc ceva de-al tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. @killer- ma bucur enorm ca'ti place ce scriu...mersi mult.ma inclin :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Modul in care scrii totul este fascinant. E o poveste cu lacrimi si zambete, dar in final, ramai cu amintiri frumoase si trairi unice. Ma bucur pentru tine:*

    RăspundețiȘtergere
  4. @silvia- ma bucur ca'ti place cum scriu.poate pt altii sunt lucruri banale...dar pt mine inseamna multe....bine ai zis....raman cu amintiri dar nu si cu cel caruia ii datorez acele amintiri....:*

    RăspundețiȘtergere