sâmbătă, 31 decembrie 2011

f*ck me! don't make love to me

fumam.stam impreuna pe aceiasi canapea,in apartamentul tau.e locul unde am revenit pentru mult timp.locul unde m'am ascuns.locul unde mi s'a inchis unele rani si unde mi s'au deschis altele.rup tacerea.

-plec!
-de ce?te'ai plictisit?
-nu.plec in vacanta.
-unde?
-in portugalia.
-pai cum de?
-m'a sunat cineva.vasul pe care lucreaza va opri in port si timp de 5 zile va cobori.
-pai cine te'a sunat?
-un EL.
-pai si cum sa pleci?
-pai de ce n'as pleca?ce ma opreste?
-eu.
-din cate stiu eu,noi nu suntem impreuna.
-ba da!
-ba nu! si nu suntem impreuna pentru ca tu il crezi pe prietenul tau cand ma face curva.asta sunt eu pentru tine : o curva!
-te inseli!
-pai daca ma insel,fa'ma sa nu plec.spune'mi ce trebuie sa aud.iubeste'ma.fu**'ma pana nu mai am aer.fa'ma sa stau langa tine.nu'mi da drumu.nu renunta la mine.
-pai n'am renuntat nici o clipa la tine.
-ba da! ai renuntat la mine din momentul cand el m'a vazut in apartamentul tau.atat vreau!sa recunosti.si jur ca te las in pace.ca plec si nu ma mai intorc la tine,in apartamentul asta.
-ai dreptate ! am inceput sa te privesc altfel.
-atat vroiam sa stiu.pa.
-nu trebuie sa pleci.ramai cu mine.
-n'am de ce sa raman cu o persoana care ma considera o curva.nu are rost sa lungim povestea.

a plecat.singura.trista si cu lacrimi in ochii.a plecat din bratele celui pe care'l iubea si a celui care o considera o curva.ea,fata cu ochii verzi.sani potriviti.picioare lungi.dorita de altii.afla pe propria ei piele cum e sa stii ca te vor altii dar ca la un moment dat descoperi ca unu e deja plictisit de tine.

Un comentariu:

  1. a facut ce trebuia..si eu am fost considerata candva orice altceva decat ceea ce trebuia nu.o curva indiferent de circumstante, n-ar fi fost capabila sa iubeasca

    RăspundețiȘtergere