joi, 12 noiembrie 2009

mesaje.dor

"plang din cauza lui.ma gandesc la tot.as vrea sa dau timpul inapoi.sa mai fiu a lui.sa ma mai priveasca cum ma privea cand eram doar noi.cand eram a lui.la draqu cu tot."

"mi'e dor de el...poate prea mult"

"cum sa fac sa nu ma mai gandesc ca exista si ea in viata lui?mi'e ca voi da inapoi din cauza ei.mi'e ca'l iubeste.nu stiu ce sa fac: sa merg inainte fara sa ma gandesc la ea sau sa ma opresc tocmai din cauza ei,pentru ea?"

"va veni.mi'e frica.imi va alimenta sentimentele,visele si cand va pleca nu va lasa nimic in urma lui.la draqu,cat tin la el."

"acum un an eram in tren spre Bucuresti.ce dor mi'e de ziua aia.de el.de gara de nord.sa fiu iar a lui."

""ma uit la un film si spune la un moment dat:" daca n'ai incercat,inseamna ca nu ai trait."dar la ce mi'a folosit mie ca am incercat?eu am incercat si "am murit".ce afacere proasta am facut.""

"ma gandesc la primul sarut cu el,la cum ma privea,simteam ca ma dezbraca din priviri,la cum ma mangaia.ca am fost a lui.ca imi pare rau."

"mi s'a facut dor de el si citeam un mesaj pe care mi'l daduse el in care imi spunea ca ma vrea.ce greu e pentru mine si usor pentru el.cuvinte pe care eu le'am crezut si pe care el le'a zis in gluma."

2 comentarii:

  1. Parca ma vad pe mine acum un an. Si cel de atunci era tot din Bucuresti....Mi-au trezit multe nostalgii mesajele. Mai ales ultimul:)

    RăspundețiȘtergere
  2. sper ca acele nostalgii a fie frumoase...daca pot zice asa :P

    RăspundețiȘtergere