miercuri, 18 noiembrie 2009

singur

real?

purta o rochie lejera prin care se puteau observa trasaturile corpului,talia subtire,sanii potriviti si acele picioare lungi care il fermecasera din prima clipa.da,fusese a lui.il iubise.coboara din masina in fata hotelului.bate de doua ori tare si o data incet,ca de fiecare data.in acel mod stia ca este ea.intra.statea pe balcon.fuma si bea vin rosu.intuneric.se opreste in dreptul patului si'l priveste.inca putea vedea dorinta din ochii lui.ii privea corpul.o dezbraca din priviri.se duce la el.incet.il ia de mana si'l rezeama de perete.il saruta.incepe sa'l dezbrace.o strange tare in barte.mainile lui erau pe fiecare bucatica de piele.o rasfata prin atingeri,sarutari si priviri.o intoarce.bratele lui erau in jurul taliei.isi dorea mai mult.o amagea.vroia sa fie a lui.ii cuprinde capul intre maini,o priveste,o saruta si o face a lui.isi dorise asta.aceiasi tacere.acelasi fum de tigara.bea din paharul lui.camasa lui.alba.pe ea.

"te iubesc.am fost a ta.e timpul sa plec."

" mai ramai."
"pentru?"
"vreau doar sa mai stai cu mine.mi'era dor de tine.nu pleca."

o privea in timp ce se schimba.vine in spatele ei.o ia in brate."te rog.nu pleca.ramai aici...cu mine". il saruta.pleaca.ca de fiecare data.

simtea cum privirile lui ii urmaresc fiecare miscare.o vede urcand in masina.

mesaj."te urasc.stii asta,nu?"

o ura pentru ca l'a lasat singur.din nou.

10 comentarii:

  1. frumos...tot ce e frumos se termina la un momendat ..in schimb ramai cu privirea lui,cu sarutarile,cu atingerile,imbratisarile...il iubeste si cred ca si el o iubeste.pacat ca nu pot fi impreuna si la sfarsit raman doar amintirile...iar dupa vrei din nou acele momente..tanjesti dupa ele...frumos dar in acelasi timp trist...oricum sunt momente in viata care trebuie traite la maxim ...pt asta traim

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuia sa ramani. nu te mai pedepsii. nu mai gandii . actioneaza fara sa gandesti. ti-ar fii placut sa ramai. ti-ar fii placut sa stai acolo inca imbratisata cu el. proabil in masina te-ai gandit la ce-ar fi fost dupa..poate ti-e frica de acel dupa. nu mi spune ca in masina nu te-ai gandit la ce ar fii urmat. oricum. emotionanta.aproape mi-au dat lacrimile. prea multa pasiune si iubire. prea mult eros.

    RăspundețiȘtergere
  3. @kuller-e normal sa te gandesti la ce s'ar fi putut intampla daca as fi ramas.mi'e foarte frica de acel dupa.dar ca de fiecare data am preferat sa plec de langa el desi il iubesc.inca ma gandesc ca mai exista o EA in viata lui,o ea la care se intoarce.

    RăspundețiȘtergere
  4. ficţiune sau nu asta se întâmplă în fiecare zi.
    trăim iubind personaje fictive desprinse din lumea copilăriei, deoarece doar în basmele infantile putem "trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi".
    ce dacă pleacă?
    asta nu va face decât sa conştientizăm dacă el sau ea reprezintă o posibilă jumătate.cu cât nevoia este mai arzătoare, cu atât pasiunea va fi mai intensă. data viitoare!
    dragostea trebuie să fie ca un puzzle pe care să-l întregim treptat.şi dacă vrei să ca minunea să ţină (mai mult de 3 zile) înainte de a aşeza ultima piesă îl fărâmi şi-o iei de la capăt.
    cu ce te-ar ajuta dacă ar rămâne?
    azi, mâine, în fiecare zi, o viaţă întreagă...
    monotonia şi-ar face loc în viaţa voastră.v-aţi plictisi, v-aţi certa şi încet dar sigur ati ajunge să vă urâţi.din suflet de data aceasta.
    de ce să nu ai surpriza zilei de "mâine" când va veni, cu flori, cu bomboane, cu vin roşu sau şampanie, discret, curat şi elegant, să petreceţi o oră, o noapte, o săptămână nebună.
    sau poate e mai interesant ca de două ori pe săptămâna să-i speli ciorapii şi....????

    RăspundețiȘtergere
  5. @dek- adevarul e ca ai si tu dreptatea ta :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Incearca sa ramai macar o data putin mai mult decat de obicei. Poate ca iti va placea:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @silvia- am ramas candva....mi'a placut...dar dupa acele dati am considerat ca nu mai trebuie sa raman...ca daca as fi ramas mi'as fi facut mai mult rau

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred ca ai fost lasa :) E mai bine sa spui ca ai facut ce ai simtit:*

    RăspundețiȘtergere