joi, 3 septembrie 2009

.....

i'am spus nu.l'am refuzat.pe el.pe un barbat.pe care mi l'am dorit.nici acum nu ma inteleg.am visat tot timpul la un barbat ca el:grijuliu,care sa tina la mine,sa vrea sa fie cu mine pentru ca a vazut ceva la mine,dar am plecat.de ce?pentru ca inca am sentimente pentru EL si nu'i puteam face asta.il minteam atat pe el,cat si pe mine.el tine la mine,eu nu.el m'ar fi sarutat pentru ca isi dorea asta.eu mi'as fi dorit sa ma sarute altu.el ar fi facut dragoste cu mine.eu as fi facut sex.dragoste as fi facut doar cu el.el m'ar fi tinut in brate pentru ca'i eram draga.eu poate ma gandeam la celalalt cand eram in bratele lui.am facut bine,nu?

7 comentarii:

  1. Ai procedat cel mai corect .

    Nu de mult am pus si eu capat unei povesti asemanatoare, pur si simplu devenise o povara .

    RăspundețiȘtergere
  2. eu cred ca ai facut bine... eu una cel putin la fel as fi facut !

    RăspundețiȘtergere
  3. in sfarsit ai facut ceva bine...chiar daca...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana la urma tu vei decide... si vie alege cu inima, deis vei vrea sa alegi cu mintea... tot ce-ti pot spune e sa pui in balanta tot ce s-a intamplat, tipul asta nou pare ca te iubeste, iar cine a gresit odata poate gresi si a doua oara (dar asta nu inseamna ca oamenii se pot schimba)

    RăspundețiȘtergere
  5. da.. ai dreptate... cand iubesti pe cineva, uiti de tot... mi-e dor sa simt asa... sa fac orice pt persoana iubita...

    RăspundețiȘtergere
  6. cred ca ai din nou dreptate :))... dar nu stiu... de ceva timp tot simt ca imi lipseste asa... si ca poate acum ar fi momentul potrivit sa apara cineva... nu mai incolo.... eu cred ca unele lucruri isi au varsta... si la 18 ani cred ca e normal sa fii indragostita....sa simti fluturi in stomac.. sa te plimbi cu iubitul prin parc. lucruri marunte care conteaza enorm.

    RăspundețiȘtergere