vineri, 18 decembrie 2009

trecut

"ne vedem la hotel.in camera noastra."
"nu vreau acolo."
"te rog.e ultimul lucru pe care ti'l cer."
"ok."

am intarziat.m'a adus el.m'a lasat in fata hotelului.m'a asteptat.acelasi hotel.aceleasi detalii.neschimbat."amintiri frumoase."

intru in camera.statea pe canapea.privea in gol.in mana dreapta avea tigara.in stanga,paharul de vin rosu.ma astepta.nu mai era acelasi.privirea era "goala".nu mai transmitea nimic.nu mai era el.nu mai era baiatul de care ma indragostisem si pe care'l iubisem.m'am asezat in fata lui.i'am luat tigara si paharul din mana.fumam si'l priveam."unde e copilul care m'a fascinat?barbatul acela?" nu'mi venea sa cred cat se schimbase sau mai bine zis cat decazuse.

-ce ai patit?
-m'am despartit de ea.nu mai avea rost.
-imi pare rau.
-m'am despartit pentru ca mi'am dat seama ca te iubesc.
-prea tarziu.
-nu se poate.stiu ca si tu ma iubesti.
-probabil.dar nu mai vreau sa continui aceasta mascarada.sunt a altuia acum.a unui barbat care ma apreciaza,care iubeste momentele cu mine,care e langa mine,care nu dispare si reapare cand vrea el.
-te face fericita?
-da.mi'e bine langa el.
-si eu ce voi face?
-iti vei vedea de viata ta.a fost frumos cat a fost.pe mine ma asteapta cineva.e afara.asteapta sa vin.trebuie sa plec.
-ramai cu mine.te rog.nu renunta la tot.
-nu renunt la tot.doar la tine.atat.ai grija de tine.ma vei uita.vei vedea.
-te iubesc andra.
-trebuia sa spui mult mai devreme.acum n'are rost.intotdeauna sa'ti aduci aminte ca totul s'a terminat din cauza ta.tu m'ai indepartat.tu m'ai facut sa renunt la tine.la povestea noastra.la sentimente.
-nu vroiam sa recunosc ca tin la tine si ca tu esti cea pe care o doresc.
-felicitari.pa.

am plecat.l'am lasat acolo ca de fiecare data.fuma si bea din paharul cu vin rosu.a venit dupa mine.vroia sa ma sarute,sa mai fiu a lui.el ma astepta.statea rezemat de masina.mi'a zambit.atunci am realizat ca e tot ce mi'am dorit.l'am luat in brate.l'am sarutat.celalalt era in usa hotelului.se uita la noi.am plecat.am fost a lui.

9 comentarii:

  1. Când am citit că te vei vedea cu el îmi ea teamă că vei ceda. Se pare că nu a fost aşa. Felicitări pentru tăria de care ai dat dovadă!

    RăspundețiȘtergere
  2. n'am mai cedat.poate daca nu era cel de acum in viata mea,cedam.dar asa n'am vazut rostul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scrii absolut suuperb :]

    ai putea scrie o carte si ar fi Bestseller in Romania si posibil in Europa :x :D

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi mult pt aprecieri.ma inclin.(la faza cu cartea nu stiu ce sa zic.nu sunt asa de buna.parerea mea :P)

    RăspundețiȘtergere
  5. >:D< Bravo! Felicitari! :* Uneori, stau si ma gandesc la ce s-ar fi intamplat cu cel din trecutul meu daca nu ar fi aparut puiul meu :) Cine stie, poate o sa realizeze si tipul ala candva ce a pierdut; iar atunci va fi mult prea tarziu! Sunt fericita pentru tine! Iubeste-l mult si fiti intelepti! Aveti grija unul de altul! Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine :* Sa ai o seara frumoasa in continuare! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @silvia- mersi mult.da,sa stii ca va fi prea tarziu.incet am prins f mult drag de el si se transforma in indragosteala.la inceput mi'era teama,dar acum am vzt ca merita.:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Inca o data Wow! Oare cat de mult ne mai asemanam? Si eu eram tematoare la inceput si inca mai sunt; un picut, desi a trecut aproape un an, dar acum ma simt foarte bine si merita :) Mergi inainte si zambeste fericita in vise :) :*

    RăspundețiȘtergere
  8. @silvia- vom descoperi pe parcurs cat ne mai asemanam :P ...eu merg,tu mergi...e perfect asa ;) zambesc oriunde si oricand :P:*

    RăspundețiȘtergere